Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡευστοκονίαμα κεραμιδιών πατωμάτων

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12

  • Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12
  • Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12
  • Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12
Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: PERFLEX
Πιστοποίηση: CE | RoHS | GB/T19001-2016/ISO 9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Π-30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαστικός διπλός σωλήνας | Κιβώτιο/κομμάτια εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 7days
Δυνατότητα προσφοράς: 20million κομμάτια/έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Πολυμερές σώμα ρητίνης Polyaspartic + αρίστης ποιότητας χρωστικές ουσίες και ειδικές πρόσθετες ουσίε Χρώμα: Ακτινοβολήστε | Φωτεινός | Μαύρος | Άσπρος | Γκρίζος
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 12 μήνες Λειτουργία: DIY από το καλαφατίζοντας πυροβόλο όπλο
Εφαρμογή: Υπαίθρια εσωτερική κοινή πλήρωση κεραμιδιών πατωμάτων τοίχων Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μη κιτρινίζοντας, κανένας αποχρωματισμός, αδιάβροχος, καιρική αντίσταση
Υψηλό φως:

Μη κιτρινίζοντας ρευστοκονίαμα πατωμάτων κουζινών

,

Ρευστοκονίαμα πατωμάτων κουζινών Polyaspartic

,

Ρευστοκονίαμα πατωμάτων κουζινών 12 μήνες ραφιών

Κανένα κιτρινίζοντας άσπρο ρευστοκονίαμα Perflex Polypro π-30 κεραμιδιών πατωμάτων για το πάτωμα τοίχων τουαλετών λουτρών δεν κεραμώνει να εμποτίσει

 

Π-30 TDS Polyaspartic Grout.pdfΜη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 0

 

 

Το 2021, Perflex συνεχίζει να σας βοηθά να επανοικοδομήσετε την εμπιστοσύνη σας και να επιτύχετε την επιτυχία σας. Με τη βοήθεια του εποξικού ρευστοκονιάματος κεραμιδιών π-20 μας και του ρευστοκονιάματος κεραμιδιών polypro π-30, να εμποτίσει γίνεται ευκολότερο και γρηγορότερος, μπορείτε να κερδίσετε το χρόνο σας να φθάσετε σε περισσότερους πελάτες και να αυξηθείτε την επιχείρησή σας.

 

Το ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspatic Perflex δεν είναι ένα επαναστατικό νέο προϊόν για να είναι μη κιτρινίζοντας, κανένας ραγίζοντας και chalking, έξοχη καιρική αντίσταση, που ονομάζεται το «βασιλιά ρευστοκονιάματος». Ποια είναι τα υλικά polyasparitc; Το Polyaspartic είναι αντι-corrision ασφαλίστρου και αδιάβροχα υλικά, συνήθως polyaspartic υλικά applys στην προστασία επιφάνειας σκυροδέματος και μετάλλων στο πλαίσιο του φοβερού περιβάλλοντος όπως τον ανεμόμυλο, τη βαρέων καθηκόντων μηχανή, την παράκτια πλατφόρμα, τη συγκεκριμένη προστασία ραγών, την πισίνα και τη στέγη αδιάβροχους, κ.λπ. Έχει την έξοχη προσκόλληση στα κεραμίδια, κεραμικό κεραμίδι, μάρμαρο.

 

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 1

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΏΡΙΣΜΑ

 

  • Το ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspartic είναι έξοχη καιρική αντίσταση και αντίσταση QUV, το ρευστοκονίαμα υπαίθριο κάτω από την ηλιοφάνεια δεν θα είναι chalking και το χρώμα δεν θα εξασθενίζει και δεν θα κιτρινίζει για πάντα.
  • Το ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspartic είναι ελαφρώς ελαστική ταινία, μπορεί να υπομείνει περισσότερη φοβερή να κολλήσει θερμοκρασίας σταθερά στη ραφή κεραμικών κεραμιδιών, τα οποία αποφεύγουν την αποφλοίωση ρευστοκονιάματος μακριά και τη ρωγμή.
  • Το ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspartic αποτελείται από τα polyaspartic υλικά, μπορεί να θεραπευτεί κάτω από την αρκετά χαμηλή θερμοκρασία ακόμη και μείον 35 βαθμό, επομένως π-30 είναι προϊόντα που μην επηρεαμένος από τη θερμοκρασία.
  • Εξαιρέσει εκείνων το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα, ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspartic έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ως εποξικό ρευστοκονίαμα π-20 κεραμιδιών.

 

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 2

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Το ρευστοκονίαμα π-30 κεραμιδιών Polyaspartic Perflex είναι κατάλληλο για, και την ένωση του κεραμικού κεραμιδιού, των οικοδομικών υλικών μαρμάρου και πετρών όπως το πάτωμα κεραμικών κεραμιδιών, ο τοίχος κεραμικών κεραμιδιών, washbasin, η μπανιέρα, η τουαλέτα, ο πίνακας κουζινών, πόρτα-διασχίζοντας την πέτρα, κ.λπ. Ειδικά π-30 είναι η καλύτερη επιλογή για το μπαλκόνι, τη στέγη, την πισίνα, exterial να εμποτίσουν κεραμιδιών τοίχων κ.λπ. υπαίθρια.

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 3

 

ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 
Το Perflex Polyaspartic Polypro π-30 ρευστοκονίαμα κεραμιδιών αναμιγνύεται automaticly όταν πέρασμα μέσω του ακροφυσίου από το καλαφατίζοντας πυροβόλο όπλο, αυτό είναι πιό αβίαστο. Μετά από να εμποτίσει δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει το νερό για να το βουρτσίσει για να καθαρίσει που μπορεί να κερδίσει το χρόνο σας. Εύκολο & αποδοτικό να εμποτίσει από Perflex το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών κασετών, κανένα θέμα εσείς είναι επαγγελματικό tiler ή ο χρήστης DIY, εσείς μπορεί να βρεί την επαγγελματική εμποτίζοντας εξάρτηση ή έναν χρόνο DIY εργαλείων εμποτίζοντας την εξάρτηση εργαλείων. Υπάρχει εξάρτηση τριών εργαλείων βαθμού για επιλέγει. Είμαστε ο επαγγελματικότερος εμποτίζοντας ειδικός. Μας ενώστε ως διανομέα στην περιοχή σας.
Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 4Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 5

ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

 

Υποστήριξη διαφήμισης

 

1- PERFLEX έχει την επαγγελματική εμπορική ομάδα για να πάρει την ευθύνη για το creating&maintaining ιστοχώρο για τους διανομείς μας, meanwile τα άρθρα διαφήμισης δημοσιεύονται συνεχώς στα σχετικά κοινωνικά μέσα όπως Facebook, Linkedin, πειραχτήρι, Insgram, Youtube στους πελάτες οδηγών ender για να επεκτείνουν τη δημοτικότητα των πολύτιμων προϊόντων και του εμπορικού σήματος PERFLEX.

2- Οι διάφορες δραστηριότητες και οι καταρτίσεις promotionl από καιρού εις καιρόν σε απευθείας σύνδεση για να προωθήσουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX πολύτιμα το βίντεο, άρθρο ή να ζήσουν on-line.

3- Τα βίντεο μάρκετινγκ όπως την εφαρμογή, πρόγραμμα, δοκιμή, λειτουργία, πελάτης ανατροφοδοτούν κ.λπ. προωμένος μηνιαία, αυτό βοηθά

οι διανομείς προσελκύουν περισσότερα comsumers ξέρουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX.

 

Ισχυρή υποστήριξη αγοράς

 

1- Μαζί με την τεχνολογία Ε&Α PERFLEX reasearch και την καινοτομία, PERFLEX θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προωθεί τα νέα μεγάλης αξίας προϊόντα, οι διανομείς θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα στην αγορά.

2- Τα ελεύθερα υλικά διαφήμισης (κατάλογοι, αφίσες, επίδειξη αφισών), όλα αυτά τα υλικά θα σταλούν μαζί με τις διαταγές σας. Οι διανομείς αυτής της βοήθειας εκτός από τη διαφήμιση κοστίζουν και επιτυγχάνουν την αποδοτικότερη διαφήμιση.

3- PERFLEX θα παρευρεθεί στη σχετική έκθεση παρουσιάζει παγκοσμίως για να ενισχυθούν οι διανομείς να επεκτείνουν την προώθηση προϊόντων PERFLEX, ή PERFLEX θα παρευρεθεί στην έκθεση παρουσιάζει ή τη δραστηριότητα μάρκετινγκ ότι που κατέχουν οι διανομείς στο asist επεκτείνουν την επιχείρηση.

4- PERFLEX θα παράσχει σε ορισμένο διάγραμμα εξαρτήσεων και χρώματος εργαλείων ποσότητας συνημμένο δωρεάν ορισμένες διαταγές ποσότητας. Το Distirbutors abtain ορισμένη ετήσια έκπτωση εάν συγκεκριμένο ποσό προσιτότητας ποσότητας αγορών.

5- PERFLEX θα παράσχει την ελεύθερες επαγγελματικές σε απευθείας σύνδεση κατάρτιση και τις οδηγίες για τους διανομείς, ή ο μηχανικός μας θα ταξιδεψει στη λαβή πόλεων του διανομέα εκπαιδευτικός ή προσκαλούμε τη μελέτη διανομέων στην Κίνα.

 

Ακριβής υποστήριξη όρων & διατάξεων προστασίας αγοράς

 

1- Η συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μεταξύ PERFLEX και οι διανομείς, να απαγορεύσει τις διαγώνιος-περιφερειακές διαδικασίες και την πρακτική ντάμπινγκ των αγαθών, ο περιφερειακός διευθυντής μας θα εποπτεύσουν και θα διαχειριστούν το acitivity αγοράς continuesly. Επομένως, τα οφέλη των διανομέων και ender των καταναλωτών είναι αυστηρά εγγυημένα, οι διανομείς μπορούν να ξεφορτωθούν τον κακοήθη ανταγωνισμό και να ωφεληθούν καλά από τη συνεργασία μας.

2- PERFLEX θα μεταφέρει όλους τους πελάτες στους διανομείς μας στην περιοχή τους, να περιλάβουν τους σε απευθείας σύνδεση πελάτες μέσω του σε απευθείας σύνδεση καταστήματος PERFLEX: το www.tile-sealer.com

Μη κιτρινίζοντας κουζινών πατωμάτων ρευστοκονιάματος μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι Polyaspartic υλικοί 12 6

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Laura

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Τσάνγκσα. Hunan Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανική ζώνη Baofeng, κομητεία Shashi, πόλη Liuyang Τσάνγκσα, Hunan Κίνα