Αρχική Σελίδα

CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λάβαμε πολύ θετικό ανατροφοδοτούμε από την αγορά και tilers, αγαπούν αυτό το είδος να εμποτίσουν τον τρόπο, ειδικά η φυσική απόδοση είναι ακόμα καλύτερη από εποξικός τσιμεντένια. Το polypro π-30 είναι μη κιτρινίζοντας για πάντα. Είμαστε πολύ βέβαιοι για να είμαστε επιτυχείς για αυτήν την επιχείρηση και να είμαστε υπερήφανοι για να είμαστε συνεργάτης Perflex.

—— Διανομέας Perflex UK Manley-

Ο πελάτης μας όπως αυτό νέα εμποτίζοντας προϊόντα, αυτό είναι πολύ εύκολο να εμποτιστεί από το καλαφατίζοντας πυροβόλο όπλο, μπορούμε να πωλήσουμε στους χρήστες DIY. Το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών Perflex επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής μας και μας φέρνει περισσότερο πλεονέκτημα στην αγορά. Υπηρεσία επαγγελματικής κατάρτισης προσφοράς Perflex, εμπορικοί υπηρεσία και ανεφοδιασμός εξαρτήσεων εργαλείων, που κάνουν μας εύκολα στην οργάνωση αυτήν την νέα επιχείρηση.

—— Διανομέας της Μαλαισίας Perflex

Desmond: Το εποξικό ρευστοκονίαμα κεραμιδιών Perflex έγινε εύκολα η πρώτη επιλογή προϊόντος μας για να εργαστεί με. Είναι εύκολο να εργαστεί με και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι απογοητεύει ποτέ. Καλά στιχουρμένος σε όλους τους διαφορετικούς τύπους να εμποτίσουν, PERFLEX που ενισχύεται πραγματικά στη βελτίωση της επιχείρησής μας οι πωλήσεις χάρι σε το καταπλήσσουν την ποιότητα.

—— Διανομέας της Σιγκαπούρης Perflex

Desmond: Το εποξικό ρευστοκονίαμα κεραμιδιών Perflex έγινε εύκολα η πρώτη επιλογή προϊόντος μας για να εργαστεί με. Είναι εύκολο να εργαστεί με και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι απογοητεύει ποτέ. Καλά στιχουρμένος σε όλους τους διαφορετικούς τύπους να εμποτίσουν, PERFLEX που ενισχύεται πραγματικά στη βελτίωση της επιχείρησής μας οι πωλήσεις χάρι σε το καταπλήσσουν την ποιότητα.

—— Διανομέας της Σιγκαπούρης Perflex

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
   
  PERFLEX υιοθετεί προηγμένος συνεχίζει την αυτόματη γραμμή παραγωγής και αυστηρά η μέτρια διαχείριση εργοστασίων, τα προϊόντα συμμορφώνεται με το ποιοτικό σύστημα ελέγχου GB/T19001-2016/ISO 9001:2015. Με αυστηρά τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, τα προϊόντα Perflex είναι κατάλληλα βασισμένος στα βιομηχανικά πρότυπα και λαμβάνουν μηά αξίωση από την αγορά. PERFLEX έχει τρία εργαστήρια, δύο εργαστήρια σε κάθε βάση και οργάνωση παραγωγής μια από κοινού τεχνική έρευνα με το εργαστήριο FEIYANG, ειδικά PERFLEX λειτουργεί με το υψηλό πολυμερές χημικό εργαστήριο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Νότιων Κινών και του πανεπιστημίου yat-Sen ήλιων για τα αυτοκαθαριζόμενα υλικά, λειτουργική έρευνα καινοτομίας υλικών.

  ΒΑΣΗ NO.1 ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

   

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2 CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  PERFLEX παραγωγής βάσεων κατασκευαστών φιλικό προς το περιβάλλον ρευστοκονίαμα κεραμιδιών κασετών polyasartic/εποξικό Sealer του /Waterproof Tile&Grout ρευστοκονιάματος κεραμιδιών με το χωριστό κέντρο Ε&Α.

  1- Ρευστοκονίαμα κεραμιδιών κασετών: 10 εκατομμύριο κομμάτια ετήσιας ικανότητας παραγωγής.

  2- Sealer Tile&Grout: 10000Ton ετήσια ικανότητα παραγωγής.

  3- Στεγανωτική ουσία Polyaspartic: 5 εκατομμύριο ετήσιου κομμάτια capatity παραγωγής.

  ΒΑΣΗ NO.2 ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

   

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5 CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

   

  PERFLEX λειτουργικό σύστημα επιστρώματος κατασκευαστών βάσεων παραγωγής με την παραγωγή 20000Ton/annually. ικανότητα και χωριστό κέντρο Ε&Α.

  1- Ψεκάζοντας σύστημα επιστρώματος Polyurea - ετήσια ικανότητα παραγωγής 10000Ton

  2- Σύστημα επιστρώματος Polyaspartic - ετήσια ικανότητα παραγωγής 10000 τόνου

  Σύστημα δαπέδων/αδιάβροχο αντιδιαβρωτικό σύστημα συστημάτων

   

 • OEM / ODM

   

  Μας συμβουλευθείτε για τις κοβάλτιο-παρουσιασμένες λεπτομέρειες: το sales@perflex.com.cn 

   

 • Ε & Α

   

  ΈΡΕΥΝΑ Ε&Α

   

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1 CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2 PERFLEX το ιδρυμένο κέντρο Ε&Α μόλις επιχείρηση που ιδρύεται, έχουμε 25 φαρμακοποιούς, οι περισσότεροι από τους είναι χημικό πτυχίο Μπάτσελορ ή ανωτέρω. PERFLEX έχει τρία εργαστήριο, δύο εργαστήρια σε κάθε βάση και οργάνωση παραγωγής μια από κοινού τεχνική έρευνα με το εργαστήριο FEIYANG, ειδικά PERFLEX λειτουργεί με το υψηλό πολυμερές χημικό εργαστήριο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Νότιων Κινών και του πανεπιστημίου yat-Sen ήλιων για τα αυτοκαθαριζόμενα υλικά, λειτουργική έρευνα καινοτομίας υλικών.

  CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Laura

Φαξ: 86-731-83307125

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Τσάνγκσα. Hunan Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανική ζώνη Baofeng, κομητεία Shashi, πόλη Liuyang Τσάνγκσα, Hunan Κίνα