Αρχική Σελίδα

CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

PERFLEX επικεντρώνεται στη χημικές κατασκευή και την τεχνολογία δομικών υλικών resarch με δύο βάσεις παραγωγής από το εργαστήριο saperate στην Κίνα. Το Perflex έχει το ισχυρό τμήμα Ε&Α και την καθιερωμένη από κοινού έρευνα με το υψηλό πολυμερές χημικό εργαστήριο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Νότιων Κινών και του πανεπιστημίου yat-Sen ήλιων για τα αυτοκαθαριζόμενα υλικά, τα νανο υλικά και τη λειτουργική έρευνα καινοτομίας υλικών. PERFLEX complys με το ποιοτικό σύστημα ελέγχου GB/T19001-2016/ISO 9001:2015, επιπλέον τα προϊόντα έχει SGS CE το πιστοποιητικό FDA ήδη. Το Perflex έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προς το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, sealer κεραμιδιών και το polyaspartic σύστημα επιστρώματός του.

 
PERFLEX επιμένει στην ευκολότερη εργασία διακοσμήσεων και την ανθεκτική έρευνα προϊόντων, με τη δύναμη της υψηλής τεχνολογίας, την καλή ποιότητα και τη συνεχή καινοτομία. Η χημική καινοτομία τεχνολογίας προωθεί την αύξησή μας. Για να δημιουργήσετε όλο και περισσότερο δημοφιλή κληρονομήστε τη φανταστική τεχνική είναι η αδιάλειπτη αναζήτησή μας. PERFLEX υιοθετεί τη βασική τεχνολογία τρία: Τεχνολογία Poyaspartic, νανο τεχνολογία αυτοκαθαριζόμενης και υψηλής αγνότητας, για να καινοτομήσει υγιέστερο προϊόν με την άριστη ποιότητα και το λιγότερο κόστος. Γραμμή παραγωγής: 1 - σειρά ρευστοκονιάματος κεραμιδιών κασετών 2 - αδιάβροχη Sealer Tile&Grout σειρά 3 - φιλικές προς το περιβάλλον σειρές επιστρώματος Polyaspartic. Σύστημα δαπέδων/αδιάβροχο αντιδιαβρωτικό σύστημα συστημάτων.

 

ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3  

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

PERFLEX παραγωγής βάσεων κατασκευαστών φιλικό προς το περιβάλλον ρευστοκονίαμα κεραμιδιών κασετών polyasartic/εποξικό Sealer του /Waterproof Tile&Grout ρευστοκονιάματος κεραμιδιών με το χωριστό κέντρο Ε&Α.

1- Ρευστοκονίαμα κεραμιδιών κασετών: 10 εκατομμύριο κομμάτια ετήσιας ικανότητας παραγωγής.

2- Sealer Tile&Grout10000Ton ετήσια ικανότητα παραγωγής.

3- Στεγανωτική ουσία Polyaspartic: 5 εκατομμύριο ετήσιου κομμάτια capatity παραγωγής.

 
ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

 

PERFLEX η βάση παραγωγής εντοπίζει στην επαρχία Juangsu, παράγοντας το λειτουργικό σύστημα επιστρώματος με την παραγωγή 20000Ton/annually. ικανότητα και χωριστό κέντρο Ε&Α.

1- Ψεκάζοντας σύστημα επιστρώματος Polyurea - ετήσια ικανότητα παραγωγής 10000Ton

2- Σύστημα επιστρώματος Polyaspartic - ετήσια ικανότητα παραγωγής 10000 τόνου

 

ΈΡΕΥΝΑ Ε&Α

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 9

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 10 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 11PERFLEX το ιδρυμένο κέντρο Ε&Α μόλις επιχείρηση που ιδρύεται, έχουμε 25 φαρμακοποιούς, οι περισσότεροι από τους είναι χημικό πτυχίο Μπάτσελορ ή ανωτέρω. PERFLEX έχει τρία εργαστήρια, δύο εργαστήρια σε κάθε βάση και οργάνωση παραγωγής μια από κοινού τεχνική έρευνα με το εργαστήριο FEIYANG, ειδικά PERFLEX λειτουργεί με το υψηλό πολυμερές χημικό εργαστήριο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Νότιων Κινών και του πανεπιστημίου yat-Sen ήλιων για τα αυτοκαθαριζόμενα υλικά, λειτουργική έρευνα καινοτομίας υλικών.

Το Perflex παρέχει την περισσότερη τεχνική υποστήριξη, υποστήριξη μάρκετινγκ και μετά από την υποστήριξη πωλήσεων στους διανομείς μας, το τέλος - οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη σίγουρη υπηρεσία προϊόντων και μεταπωλήσεων από τους διανομείς μας παγκοσμίως.

PERFLEX ΟΜΑΔΑ

Η ικανοποίηση πελατών είναι η αναζήτησή μας!

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 12

 

Ομάδα πωλήσεων | Μάρκετινγκ | Εξυπηρέτηση πελατών

 

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Perflex έχει την πλούσια εμπειρία εφαρμογής που προσφέρει στον πελάτη την επαγγελματική πρόταση του χρώματος να επιλέξει, δόση, οι πελάτες οδηγών πώς να λειτουργήσουν Perflex καινοτόμησαν ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, sealer ρευστοκονιάματος κεραμιδιών και τα λειτουργικά επιστρώματα, παρέχουν ειδικά τη ικανοποιημένη υπηρεσία μεταπωλήσεων στους πελάτες, οργανώνουν πάντα webinar σε απευθείας σύνδεση κατάρτισης ή στην περιοχή διανομέων μας, συλλέγουν τους χρήστες ανατροφοδοτούν και μεταφέρουν στις εργασίες ομάδων μάρκετινγκ Ε&Α Perflex πολύ με την τάση της αγοράς, χτίζουν το εμπορικό σήμα Perflex και διατηρούν όλο το κοινωνικό mediea για να επεκτείνουν τη δημοτικότητα του εμπορικού σήματος Perflex.

Το διεθνές τμήμα υπηρεσιών Perflex έχει 6 υπερπόντιες πωλήσεις, δύο από τις είναι χημικό πτυχίο Μπάτσελορ, και τέσσερις από τις είναι πτυχίο Μπάτσελορ διεθνούς εμπορίου, όλοι τους έχουν συμμετεχθεί στη χημική βιομηχανία για περισσότερο από 2 έτη. Σφαιρικό σύστημα διανομής Perflex οργάνωσης, διανομείς οδηγών που ερευνά την αγορά τους και διαχειρίζονται την υγιή ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς.

 

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ WOLRDWIDE

 

Μέχρι τώρα πρέπει να καθιερώσουμε το διανομέα συνεργασίας στην Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη, την Αφρική, κ.λπ. Δεδομένου ότι είναι νέα επιχείρηση και πολύτιμα προϊόντα, έχουμε ακόμα τα μέρη της αγοράς χωρών είμαστε κενοί, εάν έχετε την ισχυρή διανομή και την καλή εμπειρία των δομικών υλικών εμπορικός, χαιρετίζετε την ένωσή σας για να κερδίσετε τις μεγάλες πιθανές εμπορικές ευκαιρίες.

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 13

ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

 

Υποστήριξη διαφήμισης

 

1- PERFLEX έχει την επαγγελματική εμπορική ομάδα για να πάρει την ευθύνη για το creating&maintaining ιστοχώρο για τους διανομείς μας, meanwile τα άρθρα διαφήμισης δημοσιεύονται συνεχώς στα σχετικά κοινωνικά μέσα όπως Facebook, Linkedin, πειραχτήρι, Insgram, Youtube στους πελάτες οδηγών ender για να επεκτείνουν τη δημοτικότητα των πολύτιμων προϊόντων και του εμπορικού σήματος PERFLEX.

2- Οι διάφορες δραστηριότητες και οι καταρτίσεις promotionl από καιρού εις καιρόν σε απευθείας σύνδεση για να προωθήσουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX πολύτιμα το βίντεο, άρθρο ή να ζήσουν on-line.

3- Τα βίντεο μάρκετινγκ όπως την εφαρμογή, πρόγραμμα, δοκιμή, λειτουργία, πελάτης ανατροφοδοτούν κ.λπ. προωμένος μηνιαία, αυτό βοηθά

οι διανομείς προσελκύουν περισσότερα comsumers ξέρουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX.

 

Ισχυρή υποστήριξη αγοράς

 

1- Μαζί με την τεχνολογία Ε&Α PERFLEX reasearch και την καινοτομία, PERFLEX θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προωθεί τα νέα μεγάλης αξίας προϊόντα, οι διανομείς θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα στην αγορά.

2- Τα ελεύθερα υλικά διαφήμισης (κατάλογοι, αφίσες, επίδειξη αφισών), όλα αυτά τα υλικά θα σταλούν μαζί με τις διαταγές σας. Οι διανομείς αυτής της βοήθειας εκτός από τη διαφήμιση κοστίζουν και επιτυγχάνουν την αποδοτικότερη διαφήμιση.

3- PERFLEX θα παρευρεθεί στη σχετική έκθεση παρουσιάζει παγκοσμίως για να ενισχυθούν οι διανομείς να επεκτείνουν την προώθηση προϊόντων PERFLEX, ή PERFLEX θα παρευρεθεί στην έκθεση παρουσιάζει ή τη δραστηριότητα μάρκετινγκ ότι που κατέχουν οι διανομείς στο asist επεκτείνουν την επιχείρηση.

4- PERFLEX θα παράσχει σε ορισμένο διάγραμμα εξαρτήσεων και χρώματος εργαλείων ποσότητας συνημμένο δωρεάν ορισμένες διαταγές ποσότητας. Το Distirbutors abtain ορισμένη ετήσια έκπτωση εάν συγκεκριμένο ποσό προσιτότητας ποσότητας αγορών.

5- PERFLEX θα παράσχει την ελεύθερες επαγγελματικές σε απευθείας σύνδεση κατάρτιση και τις οδηγίες για τους διανομείς, ή ο μηχανικός μας θα ταξιδεψει στη λαβή πόλεων του διανομέα εκπαιδευτικός ή προσκαλούμε τη μελέτη διανομέων στην Κίνα.

 

Ακριβής υποστήριξη όρων & διατάξεων προστασίας αγοράς

 

1- Η συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μεταξύ PERFLEX και οι διανομείς, να απαγορεύσει τις διαγώνιος-περιφερειακές διαδικασίες και την πρακτική ντάμπινγκ των αγαθών, ο περιφερειακός διευθυντής μας θα εποπτεύσουν και θα διαχειριστούν το acitivity αγοράς continuesly. Επομένως, τα οφέλη των διανομέων και ender των καταναλωτών είναι αυστηρά εγγυημένα, οι διανομείς μπορούν να ξεφορτωθούν τον κακοήθη ανταγωνισμό και να ωφεληθούν καλά από τη συνεργασία μας.

2- PERFLEX θα μεταφέρει όλους τους πελάτες στους διανομείς μας στην περιοχή τους, να περιλάβουν τους σε απευθείας σύνδεση πελάτες μέσω του σε απευθείας σύνδεση καταστήματος PERFLEX: το www.tile-sealer.com

 

ΠΥΡΗΝΑΣ VALUA | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

Καινοτομήστε χημική τεχνολογία για να ωφελήσετε το εγχώριο κτήριό μας

                         

Για να είναι επιχείρηση με τη θερμοκρασία για τον υπάλληλο, το συνεργάτη και την κοινωνία μας

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 14

 

 

 
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Πωλητής

Μάρκες : PERFLEX

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Product: CARTRIDGE TILE GROUT / NON YELLOWING GOUT/ WATEPROOF TILE&GROUT SEALER / POLYASPARTIC WATERPROOF SYS

Certificate: CE / RHOS / ISO9001-14002

ιστορία της εταιρίας

 

ΠΥΡΗΝΑΣ VALUA | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καινοτομήστε χημική τεχνολογία για να ωφελήσετε το εγχώριο κτήριό μας.

Για να είναι επιχείρηση με τη θερμοκρασία για τον υπάλληλο, το συνεργάτη και την κοινωνία μας.

 
Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

 

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ WOLRDWIDE

Μέχρι τώρα πρέπει να καθιερώσουμε το διανομέα συνεργασίας στην Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη, την Αφρική, κ.λπ. Δεδομένου ότι είναι νέα επιχείρηση και πολύτιμα προϊόντα, έχουμε ακόμα τα μέρη της αγοράς χωρών είμαστε κενοί, εάν έχετε την ισχυρή διανομή και την καλή εμπειρία των δομικών υλικών εμπορικός, χαιρετίζετε την ένωσή σας για να κερδίσετε τις μεγάλες πιθανές εμπορικές ευκαιρίες.

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

 

 

Υποστήριξη διαφήμισης

 

1- PERFLEX έχει την επαγγελματική εμπορική ομάδα για να πάρει την ευθύνη για το creating&maintaining ιστοχώρο για τους διανομείς μας, meanwile τα άρθρα διαφήμισης δημοσιεύονται συνεχώς στα σχετικά κοινωνικά μέσα όπως Facebook, Linkedin, πειραχτήρι, Insgram, Youtube στους πελάτες οδηγών ender για να επεκτείνουν τη δημοτικότητα των πολύτιμων προϊόντων και του εμπορικού σήματος PERFLEX.

2- Οι διάφορες δραστηριότητες και οι καταρτίσεις promotionl από καιρού εις καιρόν σε απευθείας σύνδεση για να προωθήσουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX πολύτιμα το βίντεο, άρθρο ή να ζήσουν on-line.

 

3- Τα βίντεο μάρκετινγκ όπως την εφαρμογή, πρόγραμμα, δοκιμή, λειτουργία, πελάτης ανατροφοδοτούν κ.λπ. προωμένος μηνιαία, αυτό βοηθά

οι διανομείς προσελκύουν περισσότερα comsumers ξέρουν τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα PERFLEX.

 

Ισχυρή υποστήριξη αγοράς

 

1- Μαζί με την τεχνολογία Ε&Α PERFLEX reasearch και την καινοτομία, PERFLEX θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προωθεί τα νέα μεγάλης αξίας προϊόντα, οι διανομείς θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα στην αγορά.

2- Τα ελεύθερα υλικά διαφήμισης (κατάλογοι, αφίσες, επίδειξη αφισών), όλα αυτά τα υλικά θα σταλούν μαζί με τις διαταγές σας. Οι διανομείς αυτής της βοήθειας εκτός από τη διαφήμιση κοστίζουν και επιτυγχάνουν την αποδοτικότερη διαφήμιση.

3- PERFLEX θα παρευρεθεί στη σχετική έκθεση παρουσιάζει παγκοσμίως για να ενισχυθούν οι διανομείς να επεκτείνουν την προώθηση προϊόντων PERFLEX, ή PERFLEX θα παρευρεθεί στην έκθεση παρουσιάζει ή τη δραστηριότητα μάρκετινγκ ότι που κατέχουν οι διανομείς στο asist επεκτείνουν την επιχείρηση.

4- PERFLEX θα παράσχει σε ορισμένο διάγραμμα εξαρτήσεων και χρώματος εργαλείων ποσότητας συνημμένο δωρεάν ορισμένες διαταγές ποσότητας. Το Distirbutors abtain ορισμένη ετήσια έκπτωση εάν συγκεκριμένο ποσό προσιτότητας ποσότητας αγορών.

5- PERFLEX θα παράσχει την ελεύθερες επαγγελματικές σε απευθείας σύνδεση κατάρτιση και τις οδηγίες για τους διανομείς, ή ο μηχανικός μας θα ταξιδεψει στη λαβή πόλεων του διανομέα εκπαιδευτικός ή προσκαλούμε τη μελέτη διανομέων στην Κίνα.

 

Ακριβής υποστήριξη όρων & διατάξεων προστασίας αγοράς

 

1- Η συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μεταξύ PERFLEX και οι διανομείς, να απαγορεύσει τις διαγώνιος-περιφερειακές διαδικασίες και την πρακτική ντάμπινγκ των αγαθών, ο περιφερειακός διευθυντής μας θα εποπτεύσουν και θα διαχειριστούν το acitivity αγοράς continuesly. Επομένως, τα οφέλη των διανομέων και ender των καταναλωτών είναι αυστηρά εγγυημένα, οι διανομείς μπορούν να ξεφορτωθούν τον κακοήθη ανταγωνισμό και να ωφεληθούν καλά από τη συνεργασία μας.

2- PERFLEX θα μεταφέρει όλους τους πελάτες στους διανομείς μας στην περιοχή τους, να περιλάβουν τους σε απευθείας σύνδεση πελάτες μέσω του σε απευθείας σύνδεση καταστήματος PERFLEX: το www.tile-sealer.com

Ομάδα επιχείρησης

 

PERFLEX ΟΜΑΔΑ

Η ικανοποίηση πελατών είναι η αναζήτησή μας!

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ομάδα πωλήσεων | Μάρκετινγκ | Εξυπηρέτηση πελατών

 

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Perflex έχει την πλούσια εμπειρία εφαρμογής που προσφέρει στον πελάτη την επαγγελματική πρόταση του χρώματος να επιλέξει, δόση, οι πελάτες οδηγών πώς να λειτουργήσουν Perflex καινοτόμησαν ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, sealer ρευστοκονιάματος κεραμιδιών και τα λειτουργικά επιστρώματα, παρέχουν ειδικά τη ικανοποιημένη υπηρεσία μεταπωλήσεων στους πελάτες, οργανώνουν πάντα webinar σε απευθείας σύνδεση κατάρτισης ή στην περιοχή διανομέων μας, συλλέγουν τους χρήστες ανατροφοδοτούν και μεταφέρουν στις εργασίες ομάδων μάρκετινγκ Ε&Α Perflex πολύ με την τάση της αγοράς, χτίζουν το εμπορικό σήμα Perflex και διατηρούν όλο το κοινωνικό mediea για να επεκτείνουν τη δημοτικότητα του εμπορικού σήματος Perflex.

Το διεθνές τμήμα υπηρεσιών Perflex έχει 6 υπερπόντιες πωλήσεις, δύο από τις είναι χημικό πτυχίο Μπάτσελορ, και τέσσερις από τις είναι πτυχίο Μπάτσελορ διεθνούς εμπορίου, όλοι τους έχουν συμμετεχθεί στη χημική βιομηχανία για περισσότερο από 2 έτη. Σφαιρικό σύστημα διανομής Perflex οργάνωσης, διανομείς οδηγών που ερευνά την αγορά τους και διαχειρίζονται την υγιή ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς.

 

Distributor

 

    

YouTube Video

    

Certificate

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2 Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

PERFLEX έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προς το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, sealer κεραμιδιών και το σύστημα επιστρώματος, τα προϊόντα συμμορφώνεται με το ποιοτικό σύστημα ελέγχου GB/T19001-2016/ISO 9001:2015, επιπλέον τα προϊόντα μας έχουν το πιστοποιητικό της ΓΑΛΛΊΑΣ A+/CE/SGS/FDA ήδη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Τσάνγκσα. Hunan Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανική ζώνη Baofeng, κομητεία Shashi, πόλη Liuyang Τσάνγκσα, Hunan Κίνα